” 112? Mortul nostru este viu!”! Un caz medical de la Vaslui care bate si cel mai tare scenariu de film!

Scenele socante s-au petrecut in Vaslui, in comuna Bacesti!

AU SUNAT LA 111 CA MORTUL SE MISCA

Familia unui bărbat de 84 de ani, trecut la cele vesnice de două zile, au sunat la 112, pentru ca aveau impresia ca mortul ar fi viu si se misca in sicriu.

MEDICII AU CREZUT CA E O GLUMA

Barbatul a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, unde a decedat din cauza complicatiilor cardiace. Are chiar si certificat de deces si a fost preluat de rude pentru inmormantare. Si totusi in timp ce isi jeleau tatal, fetele decedatului, au observat ca nu e mort, ci mai degraba ar dormi. Mai mult la un moment dat ar fi miscat un deget. Speriate, femeile au luat o oglinda care s-a aburit, semn ca tatal lor era in viata.

AU SUNAT LA 112

Medicii au venit la fata locului, au scos mortul din sicriu, l-au consultat au facut si o elctrocardiograma, pentru a dovedi rudelor ca mortul chiar e mort.

 

“Am fost solicitati în satul Vovriesti, comuna Băceşti, pentru că rudelor unui decedat li s-a părut că acesta trăieşte. Ne-au spus că după două zile de la deces, corpul bărbatului nu s-a schimbat deloc, nu e rigid. Ba mai mult, ne-au spus că, atunci când i-au pus oglinda în faţă, obiectul a aburit. Ne-am deplasat la fata locului. Mortul era asezat în sicriu. I s-a fãcut o electrocardiogramă, iar familia a văzut cã inima nu-i mai bătea”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.