PARADA OFICIALA CU SUTE DE COPII TINUTI IN FRIG

Scene cu repetitie la Simfoniei Lalelelor, cea mai mare expoziţie florală din România. Deşi vremea a fost una foarte rece, temperatura nedepăşind opt grade Celsius, sute de copii de grădiniţă şi elevi au fost puşi să defileze îmbrăcaţi foarte sumar şi tremurând de frig în faţa a numeroşi oficiali, care au stat la o tribună.
În prima parte a paradei au fost puşi să defileze îmbrăcaţi sumar, doar în tricouri sau cămăşi şi pantaloni sau fustiţe, sute de copii de grădiniţă. Parada copiilor de grădiniţă şi a elevilor în faţa oficialilor a durat aproape o jumătate de oră. La un moment dat, mai multe majorete au dansat minute în şir îmbrăcate doar în tricouri cu mânecă scurtă şi fustiţe. Asta în timp ce sutele de oficiali prezenţi, în frunte cu vicepremierul Ana Birchall, aveau paltoane, haine groase sau sacouri.
La ediţia de anul trecut a Simfoniei Lalelelor, copii de grădiniţă au fost puşi să defileze în faţa premierului Dăncilă şi a sute de oficiali pe ritmuri de fanfară. O gimnastă de 3 ani a stat chiar în cap în faţa prim-ministrului. Crainicul evenimentului a anunţat fiecare grădiniţă participantă, iar copiii, unii dintre ei neavând mai mult de patru ani, au defilat în faţa oficialilor, alături de premierul Viorica Dăncilă fiind printre alţii Carmen Dan-ministrul Administraţiei şi Internelor şi Graţiela Gavrilescu-ministrul Mediului.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.