CE A AJUNS SA FACA LA 45 DE ANI, CA SA NU ISI PIARDA CASA! Nu ii rata povestea

„Sotul m-a parasit pentru alta mai tanara si eu am ramas singura cu ratele de la banca… banii de la fostul serviciu abia imi ajungeau sa-mi cresc copii.”

Cam asa isi incepe povestea o doamna de 45 de ani, care a gasit ca singura varianta ca sa nu isi piarda casa si sa isi intretina copii, sa se apuce de videochat.

sursa: facebook

 

„Singura mea solutie a fost sa imi vand corpul pe internet. Nu fac sex. E vorba de video chat. Poate sunt de blamat si poate ca pe buna dreptate , dar nu pot sa-mi las copii pe drumuri, daca nu platesc ratele , banca imi ia casa. Voi ce ati face daca ati fi in locul meu? Asta inseamna ca sunt *****?”

Pozele au facut inconjurul internetului, si povestea postata pe un site de socializare a fost distribuita de mii de utilizatori. Multi dintre utilizatori ii dau dreptate femeii, si spun ca Romania nu iti ofera o alta variata, altii ii recomanda doamnei sa se faca mai degreaba dadaca, decat sa pozeze deocheat pe internet.

„Imi este rusine dar n-am ce face. Singurul meu gand este legat de copii mei care ma vor vedea poate in acele ipostaze rusinoase cand vor fi mari si le va fi rusine cu mine sau poate ma vor intelege ca am facut toate astea pentru ei”

sursa: facebook

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.