DRAGNEA, ECONOMIA SI MATUSILE LUI CODRIN STEFANESCU. Declaratii fabuloase

”Cheltuielile pentru recreere şi cultură, aproape s-au triplat. Oamenii, nu toţi, dar din ce în ce mai mulţi – asta ne-a interesat să-i ducem în clasa de mijloc – nu mai au grija zilei de mâine şi îşi permit să meargă la acţiuni de cultură, îşi permit să meargă în concedii”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3. Liderul PSD a afirmat că peste 4 milioane de români au plecat în concedii în afara ţării, în ultimii doi ani.

”Asta înseamnă că au avut bani, pentru că au crescut lefurile şi vor creşte în continuare”, susţine Dragnea, care a dat şi un exemplu concret: mătuşile lui Codrin Ştefănescu.

”Vorbeam cu Codrin Ştefănescu aseară, când ne întorceam de la Giurgiu, şi spunea că are nişte mătuşi, doamne foarte educate, pregătite, foarte finuţe şi rasate care ani de zile nu ieşeau la restaurant şi de câteva luni de zile merg frecvent la restaurant împreună. Mănâncă ce mănâncă, beau un suc, beau o cafea. Şi au spus: «Acum începem să ne permitem, nu ne mai este frică de ziua de mâine, nu mai eşti obligată să alegi între medicamente şi mâncare, între mâncare şi facturi»”, a povestit liderul social-democrat la Antena 3.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.