E incredibil! Uite cum o ataca Oana Roman pe Teo Trandafir! DA CLICK SA VEZI POZA DE UNDE A PORNIT SCANDALUL!

Disputa dintre cele doua, porneste de la o replica pe care indragita realizatoare Teo Tradafir ar fi facut-o la adresa fetei fostului premier.

“Eu nu m-am fotografiat niciodata asa…Ma uit sa vad daca am un maieu, un pantalon. Altfel nu ies. Atata va spun, un vis!!”, a spus Teo Trandafir, care se referea la un pictorial in care Oana Roman isi arata burtica de gravida.

Dupa doi ani, Oana Roman a vazut articolul si a comentat pe facebook:

”Sunt absolut socata…..am nascut de 3 ani si de abia acum, total întâmplător, am găsit acest articol in care “doamna” teo, comentează public, poze cu mine gravidă in 9 luni..si spune, pe langa multe ineptii , citez, :eu nu m am pozat niciodata asa” . PAI mai teo mai, nu aveai cum sa te pozezi asa, si ca sa fiu la fel de nesimtita ca tine, iti spun ca n aveai cum, pt ca nu ai trăit miracolul de a fi însărcinată si de a da nastere unui copil. E adevarat ai fost măritată prea putin si prea târziu nu? Eu am barbat tânăr si frumos si ma si iubeste desi ne e greu ca n am de munca pt ca m au dat afara gravida fiind , ca sa mi iei tu locul! Nu ai fost gravida niciodată, cel putin nu in 9 luni, si deci n ai cum sa stii cum e. Nu o sa stii niciodată cat de fericita eram cand am făcut pozele alea. Si cat de puțin mi a păsat de părerea ta sau a oricui altcuiva. Esti femeie totusi, mama ti a fost profesoară…si observ ca nu prea ai învățati multe de la ea, si te ai cocoțat pe locul meu in emisiunea aia…si nu ti a ajuns..Ai simtit nevoia sa iei la mișto o femeie gravida in 9 luni. Bravo. Ai mare caracter..mai ales ca eu nestiind ce minunății ai comentat despre mine, am venit la tine in emisiune si am povestit despre chinurile prin care am trecut dupa ce am nascut. Si m ai privit senina in ochi. Vezi, d aia nu am eu un loc in tv, pt ca eu nu pot sa fac ce faci tu, nu pot calca oameni in picioare si apoi sa le zambesc ca si cum nimic nu s a intamplat. Dar stii, eu am onoare, si educație si te iert. Asa m a invatat mama , profesoara ta. Sa iert. Si sa fiu mai presus de micimi. In locul tau, mi ar fi rusine, dar stiu ca tie nu iti e…ca d aia ai ajuns cine ai ajuns nu?

IATA CE A SPUS TEO, IMEDIAT DUPA POSTARE

“Din nefericire nu imi mai aduc aminte când am spus lucrurile astea. Îmi cer iertare, dar cred că este o neînțelegere. Cred că se refereau la fotografie, nicidecum la starea în care se afla Oana Roman. Îmi pare rău dacă am supărat-o. Îmi pare rău! Nu am vrut să o lezez în niciun fel”, a spus Teo.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.