EXCLUSIV! Reactia gimnastului dupa ce a fost acuzat ca a denigrat Romania si Campionatul de la Cluj. “Cred ca …”

Dupa ce timp de o saptamana, de la publicarea in exclusivitate pe www.stiridinromania.net a imaginilor revoltatoare in care se plange de orice a intalnit in cale, la Cluj, la Campionatul European de Gimnastica, gimnastul Bram Verhofstad, reactioneaza in exclusivitate pentru site-ul nostru.
Reporter: Ai fost foarte nemultumit, a fost pentru ca te-au afectat conditiile de la Cluj Arena si de la hotelul unde ai fost cazat?
Bram Verhofstad: Nu m-au afectat deloc conditiile. Si pana la urma daca va uitati in postarile mele, nici nu am vorbit atat de mult despre conditii. Presa doar a exagerat spusele mele. 
Reporter: Te-ai intoarce in Romania?
Bram Verhofstad: M-am bucurat foarte mult de experienta de la Cluj si cu siguranta m-as intoarce! 
Reporter: Dar in clip nu ai spus si de lucrurile bune! 
Bram Verhofstad: Sunt o multime de lucuri pozitive in clip! 

 

In clipurile postate de stiridinromania.net, olandezul e oripilat de conditiile de la campionatul din Cluj”: “Ne antrenam in beci!”. Vezi ce a spus despre cazare, mâncarea românească și sala de antrenament.

Dupa prima zi de sedere la Cluj, gimnastul se plange de aerul conditionat din camera unde a fost cazat si declara sec: ”mancarea este groaznica”. O scena socanta se petrece chiar pe balconul hotelului unde gimnastul isi cheama la masa un coleg de la lot. La auzirea invitatiei, acesta mimeaza ca se arunca de la etaj. Ba mai mult, in timpul mesei cei doi se filmeaza in timp ce se stramba, dupa ce servesc o portie de paste.

Se stramba la oul rosu, traditional, oferit de organizatori si e nemultumit ca nu gaseste niciodata carne in meniu. “E ca si cum am castigat la loterie” asa se bucura gimnastii cand pun mana pe o bucata de piept de pui.

1 Trackback / Pingback

  1. VIDEO REVOLTATOR! UN GIMNAST OLANDEZ ORIPILAT DE CONDITIILE DE LA CLUJ – Stiri Din Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.