FEMEIA CARE ARE UN COPIL CU NICOLAE DE ROMANIA: “De ce refuza testul ADN?”

Femeia care se presupune ca ar avea un copil cu Nicolae de Romania, rupe tacerea dupa ce s-a speculat ca a refuzat testul ADN al copilului!

“Pentru ultima oară, vă reamintesc: nu am refuzat niciodata să fac test ADN cu Iris! Tot ce am cerut a fost să îl facem în două locuri diferite (alese chiar și prin tragere la sorți). Acum, întrebare de 10 puncte pentru toți cârcotașii mei: dacă are intenții bune referitor la copilul lui de ce refuza sa faca doua teste?”

sursa: facebook

Iata singurul interviu acordat de Nicoleta Carjan, pentru pressone.ro

“DACA VOIAM SA FIU REGINA…FACEAM AVORT”

Până la urmă, a recunoaște copilul înseamnă a-ți trece numele pe certificatul de naștere…

– Da, dar pe mine nu asta mă interesa. Cu ce mă încălzește pe mine că are un nume trecut pe certificatul de naștere?

– De acolo derivă și responsabilitățile legale.

– Da, dar el nu avea de gând să vorbească despre responsabilitățile pe care și le asumă. Ce responsabilități derivă din faptul că își trece numele acolo? Doar dacă te duci și-l dai în judecată, iar instanța îl obligă pe tată să își asume responsabilități materiale, îi acordă anumite drepturi…

Dar dacă, de bunăvoie, vine tatăl și-l declară, ce înseamnă? Doar că, atunci când o să moară el, o să moștenească copilul ceva…

Și asta e important…

– Pentru mine, în acel moment, dar și în acest moment, nu asta e important. După ce face 18 ani, Iris poate să ceară în instanță dreptul la paternitate, îl obține și, când o să moară taică-su, obține o moștenire. Dar nu ăsta e scopul meu. Pe mine mă interesa cum are el de gând să se implice în viața copilului.

În fine, am văzut că nu se întâmplă nimic și am lăsat-o baltă. După ce am născut, m-a sunat avocatul lui, m-a întrebat cum mă simt și mi-a spus să mă duc la București, să facem testul ADN.

Și-am zis – “Abia am născut, de ce nu vine el, să facem testul aici, în Brașov? E iarnă, copilul e mic, cum adică să ne deplasăm noi la București să facem testul?” Și de acolo a început distracția…

– Discuția despre un test sau două teste…

– Da. Și a început să mi se pară dubios. De ce să insiste să-l facă numai la IML (Institutul de Medicină Legală – n. r.) București? Nu pricepeam, și nici acum nu înțeleg.

– De ce ești suspicioasă?

– Pentru că nu are niciun motiv să nu-l facă și în altă parte. La început, n-a pornit dintr-o suspiciune, ci pentru că tocmai născusem: eram la Brașov, copilul era mic, de ce să mă duc la București să fac testul? Să vină el, e un drum de 2 ore cu mașina de la București.

Ca să nu mai zic că, dacă te duci la IML, sunt șanse foarte mari să afle presa, pentru că sunt reporteri care stau pe acolo, să vadă cine mai ia bătaie și cine mai moare.

La o clinică privată, nu știe nimeni că se face acest test. Și, văzând că mă lovesc de un zid de “nu și nu”, am început să devin suspicioasă. Pentru că insistau, și încă insistă, să facem testul numai acolo, la Institutul “Mina Minovici”. Și nu mi-au dat niciun motiv real.

– În Brașov există o clinică privată unde se face testul ADN?

– Da, și e o procedură foarte simplă. Se ia salivă de la mamă, de la tată și de la copil, după care se analizează. Acea clinică e acreditată, deci nu doar că dă rezultatul, dar e luat în considerare în instanță.

Mai mult decât atât, în afară de clinicile private acreditate, mai există IML-uri, deci institute de stat, și la Cluj, și la Craiova, și la Târgu Mureș, mai multe.

La două zile după ce a dat comunicatul acela din septembrie, l-am sunat pe avocat și i-am spus să rezolvăm povestea asta o dată pentru totdeauna. I-am propus să tragem la sorți dintre toate IML-urile din țară, cred că sunt vreo șapte, și unde pică, acolo ne ducem.

A refuzat pe loc, fără să-și consulte clientul. Mi-a motivat că acesta este sfatul lui pentru Nicholas și, dacă nu-mi convine, să încep acțiune în instanță.

– Pe tine te-a surprins acel comunicat din septembrie?

– Nu m-a surprins, pentru că mă anunțaseră că o vor face.

– Dar discuțiile dintre voi continuaseră din februarie, când ai născut, până în septembrie 2016?

– Am mai vorbit la telefon, dar numai cu avocatul… Eu începusem să devin încăpățânată, “facem testul în două locuri sau deloc”, iar el, nu, că îl facem doar la IML București. Și nu mai puteam continua discuția în altă parte.

Apoi avocatul mi-a trimis un e-mail oficial, că până la data de… să mă prezint la București cu copilul ca să facem testul. Că, dacă nu merg, o să dea un comunicat în care va zice că Nicholas nu e tatăl, iar dacă eu voi continua să afirm public că el e tatăl – ceea ce nu am făcut –, mă vor da în judecată pentru calomnie.

Practic, m-au amenințat cu cuvinte avocățești… După care eu am trimis acel răspuns, pe care l-am și publicat.

– Un lucru important care a reieșit din acel comunicat este că Principele nu neagă relația voastră. Tu cum ai primit acest lucru?

– Ce să nege? Cum ar fi fost să nege?

– Putea merge până în pânzele albe, să spună – “Nu s-a întâmplat nimic între noi, domnișoara aberează”.

– Știa că n-are cum să facă asta. Există conversații pe Facebook… Într-una dintre conversații, vorbeam noi, a doua zi, despre faptul că o să iau pastila… Deci cum să nege?

Puteam să pun un printscreen imediat. Eu mi-am salvat conversațiile înainte să îmi dea el block pe Facebook. Pentru că, după ce dai block, nu mai vezi istoricul…

– Într-un fel, Iris e o supraviețuitoare împotriva tuturor. A bătut pastila de a doua zi, a bătut Casa Regală…

– (râde) Putem să-i spunem și așa. Eu n-am niciun conflict cu Casa Regală și nici Casa Regală cu mine.

– Asta crezi tu.

– Cred că eu și fiica mea suntem victime colaterale într-un război care n-are legătură cu noi.

– În războiul din interiorul Casei Regale?

– Da.

– Care e opinia ta față de posibilitatea unei restaurații a monarhiei?

– Nu cred că așa ceva e posibil. Mai degrabă cred că în viitor vom fi conduși de inteligență artificială decât de regi și regine.

– Aici era vorba de un posibil rege, de asta are altă conotație. Ai vrut să fii regină, asta vor să îți zică acei oameni…

– Asta, din nou, arată că lumea mă crede proastă. Cum să fiu regină? Știam foarte clar, de când am fost cu el prima oară, că nu se va întâmpla acest lucru – pentru că nu aș fi putut să joc vreodată acel rol.

În al doilea rând, cei din Casa Regală sunt în filmele lor, trebuie ca soția să fie din altă Casă, de viță nobilă, și așa mai departe…

– Da, dar în ultimii ani, din Suedia până în Monaco, nu mai există această restricție.

– Ce bărbat te ia de nevastă când îi bagi pe gât un copil, în secolul 21? În afară de persoane care s-au uitat prea mult la telenovele, de ce să creadă cineva că scopul meu ar fi fost să fiu regină, și ca să ating acest scop, îi fac un copil pe care nu și-l dorește?

Nu e clar că nu se poate așa ceva? Dacă voiam așa ceva, nu aș fi stat cuminte lângă el? Dacă voiam să fiu regină, făceam un avort, asta făceam. Dacă voiam să fiu regină, făceam avortul.

sursa: pressone.ro

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.