VIDEO REVOLTATOR! UN GIMNAST OLANDEZ ORIPILAT DE CONDITIILE DE LA CLUJ

EXCLUSIVITATE! Un gimnast olandez oripilat de conditiile de la campionatul din Cluj”: “Ne antrenam in beci!”. Vezi ce a spus despre cazare, mâncarea românească și sala de antrenament.

CITESTE SI :

EXCLUSIV! Reactia gimnastului acuzat ca a denigrat Romania si Campionatul de la Cluj. “Cred ca …”

Dupa prima zi de sedere la Cluj, gimnastul se plange de aerul conditionat din camera unde a fost cazat si declara sec: ”mancarea este groaznica”. O scena socanta se petrece chiar pe balconul hotelului unde gimnastul isi cheama la masa un coleg de la lot. La auzirea invitatiei, acesta mimeaza ca se arunca de la etaj. Ba mai mult, in timpul mesei cei doi se filmeaza in timp ce se stramba, dupa ce servesc o portie de paste.

Marturiile au fost facut de gimnastul olandez  Bram VERHOFSTAD. Intr-un jurnal video, el s-a declarat nemultumit de organizatorii de la Campionatele Europene de Gimnastica, de la Cluj Napoca. L-au nemultumit, mancare dar si salile de antrenament amenajate in corturi.E vorba de acelasi loc in care a fost surprinsa si antrenoarea emerita Mariana Bitang dand cu mopul!

4 Comments

  1. Ma intreb ce loc a ocupat olandezul si dca toata lumea s-a antrenat in aceleasi conditii.Pot sa intzeleg ca nu-i pla legumele si cartofii ci doar carnea-probabil ca altii au mancat mai multa carne si nu a mai ramas nimic pentru el? Poate isi explica in acest fel esecul la Campionatul European din acest an (care trebuia sa se desfasoare in Capitala dar se pare ca nici acoli nu erau ‘conditii).Si ma intreb cum se face,daca a plouat peste gimnaste ca nu toate si-au ratat “aparatele”.E f.usir sa gasesti organizarea ‘dezastruoasa’ ca tzap ispasitor!

  2. Indiferent de ce crezi, e musafir, ne-am angajat sa organizam acest campionat, avem datoria sa ne asiguram ca le asiguram tuturor condiții și hrana suficienta, avem datoria elementara în acest sens. Rușine organizatorilor și Clujului pentru așa ceva. Nu acuzarea gimnastului de fițe și mofturi e soluția. Nu contează ce prefera el sa mance, el trebuia sa aibă ce își dorește din belșug, și de calitate. Nu e permis ca locurile de antrenament la un astfel de eveniment sportiv sa nu îndeplinească condițiile cerute. Clujul nu trebuia sa se angajeze la asa ceva dacă nu avea posibilitatea sa o facă. Bineînțeles aici intra și Ministerul a cărui responsabilitate este una imensă… păcat, ne-am făcut de rușine din nou.

  3. Haideti sa nu ne mai turnam cenusa in cap, daca era vorba de plangeri repetate din partea mai multor sportivi poate ca era de luat in considerare. Daca nu-i place mancarea la hotel sa se planga la hotel nu cred ca nu i-ar fi gatit altceva daca solicita asa ceva acolo. Colegul se plangea ca nu e destula mancarea – ori nu e buna ori e prea putina. Daca te nemultumeste ceva in relatia cu hotelul te plangi la hotel si rezolvi problema. Daca nici asa nu reusesti te plangi la organizatori. In schimb daca te apuci sa te plangi prin filmulete cat de rau e deja esti ticalos! Nu doresc sa aduc in discutie gustul fiindca e subiectiv iar cultura gastronomica olandeza nu e cea mai remarcabila. Sa nu uitam ca olandezii au dovedit ca sunt xenofobi si din cauza lor nu suntem in Schengen.

1 Trackback / Pingback

  1. Gimnaștii străini au fost oripilați de condițiile de la Cluj. „Asta primești când concurezi la Europene" - Stiri | Comunicate de Presa

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.