ILIE NASTASE: “IMI CER SCUZE…”

Dupa scandalurile mediatice din ultima vreme, Ilie Nastase isi pune cenusa in cap. Nu pana la capat…Desi spune ca regreta incidentele, considera ca presa a exagerat in cazul Serenei Williams, si ca jucatoarea britanica a incalcat regulile in partida de FedCup, sustinuta de Romania la Mamaia. Iata-i cele mai importante declaratii!

“TENISUL SE INDEPARTEAZA DE MINE”

“Aveam 5 ani când am luat prima rachetă în mână. De atunci, tenisul a fost pentru mine mai mult decât un sport sau o profesie. A fost viața mea, și pentru tenis am sacrificat aproape totul, personal sau profesional. Din păcate, acum, la 70 de ani, am reușit să fac ceva ce nu mi-am dorit și nu mi-am imaginat posibil: să simt că tenisul se îndepărtează de mine”

IATA CE SPUNE DESPRE INCIDENTUL DE LA CONSTANTA

”Ceea ce s-a întâmplat la Constanța a fost exagerat de către toate părțile. Totuși, Joanna Konta nu avea dreptul să vorbească cu arbitrul de scaun, asta putea să facă doar căpitanul echipei. I-am cerut, în mod civilizat, câteva explicații, iar el m-a trimis în tribună, unde mi s-a ridicat calitatea de căpitan al echipei României. După acest incident, arbitrul a suspendat meciul. Nu înțeleg care este motivul pentru care meciul a fost suspendat și în cadrul cărui punct al regulamentului”, a spus Nastase pe un site de socializare.

Si totusi cel mai mare scandal la nivel mondial a fost declansatd e replicile, considerate rasiste, la adresa tenismenei Serena Williams.

”La conferința de presă am fost întrebat ce părere am despre faptul că Serena este însărcinată. Eu atunci am aflat pentru prima dată acest lucru, iar reacția mea a fost spontană. Știu că nimic nu poate scuza cu adevărat vorbele mele — nici tensiunea unui meci la vârf, nici atitudinea nonconformistă pentru care sunt cunoscut, nici nefericita escaladare a situației. Dar viața mea rămâne dedicată tenisului și publicului său și vă rog să acceptați, atât cât se poate, scuzele mele”, a precizat Năstase.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.