ILIE NASTASE RUPE TACEREA! DE CE A INJURAT PE TOATA LUMEA?

Si-a pus toata Anglia in cap, iar acum a acordat primul interviu publicatiei britanice Daily Mirror, dupa scandalul in care a fost implicat sambata la meciul de FedCup, la care s-a certat cu toata lumea, de la jucatoarele britanice, pana la jurnalisti. Iata cele mai importante declaratii!

”Ma doare in **r”

 

“Eu incercam doar sa sustin interesul fetei mele. Jucatoarea engleza pur si simplu a iesit din teren fara sa ceara permisiunea, iar atunci recunosc ca am facut-o ‘bitch’. Ea tot incerca sa-i faca pe spectatori sa tina liniste, insa nu eram la opera, eram la un meci. Oamenii astia vor sa faca dintr-un meci de tenis un film mut.

N-am nevoie de un asa rahat. Am 70 de ani. Nici macar nu sunt platit pentru faptul ca sunt capitan. Ma doare-n **r daca ma vor amenda sau daca nu o sa ma lase sa stau in scaunul de capitan.

Aduceti-va aminte ca am fost numarul 1 mondial, iar daca dai deoparte pe cineva care a fost numarul 1 .. nu este bine pentru tenis.” a spus romanul.

Cat priveste comentarile sale despre Serena Williams, el sustine ca “nu stie de ce s-a iscat toata aceasta poveste”.

DE UNDE A PORNIT SCANDALUL? URMARESTE VIDEO 

Ilie Nastase a injurat pe toata lumea, arbitri, adversare, ziaristi, la meciul Sorana Cirstea – Johanna Konta, de la Mamaia.

1 Trackback / Pingback

  1. HALEP IL ATACA PE ILIE NASTASE “MI-AM CERUT SCUZE PENTRU EL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.