IMPUSCAT IN CAP DE POLITISTI

SOCANT

Un tânăr de aproximativ 20 de ani este în comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce, miercuri dimineaţa, a fost împuşcat în cap, în timp ce se afla într-un autovehicul, la marginea localităţii Corbu.

Potrivit IPJ, în jurul orei 4:20, o patrulă formată din doi poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari care se aflau în timpul orelor de serviciu a observat, pe bulevardul Năvodari, un autoturism care avea parbrizul spart, motiv pentru care au efectuat semnal regulamentar de oprire. Pentru că şoferul nu a oprit, a început urmărirea acestuia, fiind trase iniţial trei focuri de avertisment în plan vertical.

“Deoarece conducătorul autoturismului nu s-a conformat, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia cu autospeciala din dotare, cu mijloacele acustice şi luminoase în funcţiune, pe mai multe străzi din oraşul Năvodari, cu direcţia spre localitatea Lumina. În timpul urmăririi, poliţiştii au tras un foc de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată conducătorul auto nu s-a conformat, continuând deplasarea, în acest timp fiind efectuate, în total, trei focuri de avertisment în plan vertical”, a transmis IPJ Constanţa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.