“O SA MA DUC SI LA SPITAL” Prima declaratie a mamei micutului cazut in put!

UPDATE:

“”Am intat in casa putin in casa si cand m-am intors cazuze in fantana. O sa merg si la spital, unde e tatal lui. Multumesc anchetatorilor ca l-au salvat. Nu m-am uitat la televizor ieri cat am stat in spital pentru ca sunt gravida in opt luni. El si surioara lui s-au jucat amandoi, au tras de capacul de pe fantana si a cazut” A spus mama copilului in momentul externarii din spital!

ORA 11.27 Mama copilului cazut ieri in fantana, este stabila si va fi externata in cateva ore. Sarcina de 36 de saptamani nu a avut de suferit.

Tânăra în vârstă de 20 de ani, gravidă în luna a șaptea, a fost adusă la Spitalul din Roșiorii de Vede, ieri în jurul prânzului. După ce medicii i-au făcut mai multe analize, iar starea de sănătate era stabilă, femeia a cerut să fie externată, pe propria semnătură, revenind în localitatea Balta Sărată.

După numai 3 ore, femeia a leșinat și a fost transportată, din nou, la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, diagnosticul pus de către medici fiind lipotimie. După tratamentul impus în astfel de cazuri, cadrele medicale au decis să o interneze, fie și împotriva voinței ei

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.