“MI-AU DECONECTAT BEBELUSUL FARA STIREA MEA” Uite cine face acuzatia socanta!

Sunt acuzatii grave pe numele medicilor de din spitalul de urgente Craiova. Parintii unui bebelus de 4 luni sunt negri de suparare dupa ce si-au purtat micutul prin mai multe spitale, fara a obtine, un diagnostic clar. Mai mult acuza ca medicii le-ar fi deconectat copilul de la aparate fara sa ii anunte.

Iata ce ne-a declarat Adrian Popescu, tatal micutului:

“Doctorii mi-au spus ca e decedat. Nici acum nu stim motivul. Singurul lucru e ca avea dermatita atopica. Doamna de unde era copilul, m-a scuipat si mi-a dat doar plasa cu hainele copilului. Copilul nostru era conectat la aparate, dar nu mi-au spus cand au deconectat”

De cealalata parte medicii se apara, si sustin ca tatal ar fi pornit un scandal monstru in spital, ba mai mult ca ar fi fost agresati.

Dr. Cristiana Geormaneanu, purtator de cuvant al Spitalului de Urgenta Craiova, sustine ca parintii au fost informati de starea copilului, dar ca au devenit violenti si i-au amenintat cu moartea pe medici:

„Tatal copilului a agresat verbal si fizic medicul de garda, pe care l-a insultat, i-a adresat injurii si pe care l-a amenintat chiar cu moartea, dupa spusele colegilor mei. Medicii au informat des familia despre starea grava a copilului si despre agravarea acestei stari.”

Bebelusul familiei Popescu a fost internat in spital pe 20 aprilie. In sectia de pediatrie a Spitalului de Urgenta Craiova i s-au pus doua diagnostice- pneumonie si dermatita. Din cauza inrautatirii conditiei, micutul a fost mutat in terapie intensiva, unde a murit ieri dupa amiaza.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.