O tânără de 18 ani a fost prinsă drogată la volan, în urma unui accident! VEZI VIDEO

O tânără de 18 ani din Drobeta Turnu Severin a fost prinsă conducând drogată prin oraş. Poliţiştii au descoperit că tânăra e sub influenţa substanţelor psihoactive după ce maşina condusă de fată a fost lovită de un alt autoturism.

Accidentul s-a produs în noaptea de marţi spre miecuri, la o intersecţie din Drobeta Turnu Severin.

Un tânăr din comuna Corlăţel, aflat la volanul unei maşini, nu a oprit la semnul „Stop” şi a lovit un alt autoturism condus regulamentar de o tânără de 18 ani.

Poliţiştii de la rutieră au testat ambii şoferi pentru a vedea dacă au consumat alcool sau droguri, constatând astfel că tânăra a ieşit pozitivă la testul cannabis-marijuana.

În maşina condusă de tânăra de 18 ani se mai aflau alte două adolescente.

„În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a celor doi conducători auto, dar şi a două fete, pasagere în maşina condusă de tânăra de 18 ani. Conducătorii auto au fost testaţi cu privire la consumul de alcool şi rezultatul a fost negativ. În schimb, tânăra de de 18 ani, şoferiţa maşinii lovite, se afla sub influenţa substanţelor psihoactive, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge” , a declarat Andreea Rădoi, purtător de cuvânt IPJ Mehedinţi

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Mehedinţi, tânăra s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa substanţelor psihoactive, iar şoferul care a provocat accidentul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

VEZI VIDEO AICI

https://www.mediafax.ro/social/tanara-de-18-ani-prinsa-drogata-la-volan-dupa-un-accident-pe-care-nu-l-a-provocat-ea-video-18671083

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.