REALIZARILE PSD CARE II BUCURA SI PE AFRICANI!

De trei ani de zile Partidul Social Democrat sta in fruntea tarii. La ei e painea dar si cutitul, iar cand vine vorba de realizari se lauda ca au scos tara din noroaie si pensionarii pe la restaurante. Cand vine vorba de a arata si dovada foto cu ceea ce au facut, PSD se foloseşte de poze din alte ţări pentru a-si ilustra succesele.

Social-democraţii au realizat zilele trecute o aplicaţie,  care va fi folosită de orice membru pentru a avea la indemana, pe telefonul propriu realizările partidului. Vor sa arate ca in principal orasele Romaniei arata ca in vestul Europei, dar cu fotografiini de Facebook sau arhiva, cumparate din lumea larga.

Spre exemplu, aceasta gara din Târgu Mureş, modernizată „la standardele vestului Europei”. „Un proiect finalizat la începutul anului 2017, realizat cu peste 10 milioane de Euro din bani europeni. Gara CFR din Tîrgu Mureş se aliniază acum la standardele vestului Europei”, anunţă social-democraţii pe site-ul guvernarepsd.ro.

 

Arata bine, nu? Doar ca fotografia e de fapt din Ucraina Fotografia iese uşor în evidenţă printr-un detaliu: acel tip de tren nu circulă în România, ci în Ucraina. Iar gara Târgu Mureş este de fapt gara din Kiev.

 

Si asta nu e tot. Medicii din Africa de Sud se bucura si iti zambesc din pozele electorale, pentru cresterile salariale din sistemul de sanatate romanesc.

Tot de la PSD aflam ca in ultimii trei ani s-a reusit dublarea terenurilor irigabile. O realizare ilustrata si ea cu lanuri din indepartata Canada.

SI TOTUSI CE SPUNE PSD?

„O aberaţie!”

E reacţia lui Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD, pentru digi24.ro. In Romania se varsa laptele si mierea si toata tara e un mare santier.

„Noi avem în momentul de faţă 37.000 de fotografii duble, ce era şi ce-am făcut, din toate judeţele. În momentul de faţă, când voi cei de la Digi căutaţi numai rahatul, în fiecare comună din România sunt în medie 3 şantiere, în momentul de faţă, în lucru. În fiecare comună din România. Să presupunem prin mega-absurd că echipa tehnică de la Bucureşti, care strânge cele 37.000 de fotografii trimise de colegii noştri din ţară, să presupunem prin absurd că au modificat sau au schimbat din greşeală o fotografie sau au băgat o fotografie aiurea acolo”, a spus Codrin Ştefănescu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.