Video incredibil! SI-A APARAT COPIIi, ACUM E CONDAMNATAT CU INCHISOAREA, IN FINLANDA! E tragedia unei romance.

Aceste imagini care au facut inconjurul lumii, sunt de acum doi ani, din locuinta sociala primita de doctorita Camelia Smicala, de la statul finlandez. A ajuns in aceasta casa, in urma divortului si a violentelor, la care a fost supusa de sot. Si totusi in aceasta locuinta, fostul partener de viata a venit impreuna cu serviciile sociale si politia, sa ii ia copii.

MOTIVUL?

Suspiciunea ca medicul vrea sa se repatrieze in Romania in baza careie se emite un ordin de ridicare a minorilor cu un parinte finlandez.

Atunci femeia a incercat sa isi apere micutii! Doi cu omul de afaceri finlandez, si o fata dintr-o casatorie anterioara.

”A BATUT EXECUTORII JUDECATORESTI”

Asta au stabilit procurorii!

” Astăzi vor da sentința la ora 14. Eram condamnată înainte de proces. Din păcate sunt doar o femeie singură , într-o țară străină și nu mă pot lupta cu un sistem întreg. Au facut din mine cel mai mare criminal al Finlandei. Nici un criminal nu a fost vreodata târât în atâtea procese (peste 60), nu a plătit vreodată atâtea amenzi (peste 40.000) și nu a fost umilit în halul în care m-au umilit pe mine. ”

La doar cateva minute avea sa vina si sentinta judecatorilor! 6 luni cu suspendare!

”Am fost condamnată la 6 luni! Ce mai contează! De 10 ani sunt în închisoare!”

Copii romancei sunt acum institutionalizati!

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.