SOFERUL CARE A SEMANAT PRAPADUL IN BUCURESTI: “NE DROGAM!”

ULTIMELE EVOLUTII

  • Şoferul de 39 de ani care a lovit, sâmbăta, trei mașini în centrul Capitalei în timp ce se certa cu soţia lui, a fost reţinut aseară, după mai multe ore de audieri, pentru tentativa de omor. În biroul procurorilor, acesta a recunoscut că a condus sub influenţa drogurilor dar, le-a marturisti acestora că nu a intenţionat să-i facă rău soţiei şi nici să provoace vreo tragedie.
  • Înainte să urce la volan, bărbatul a spus ca a consumat cocaina! Soţia, care se afla cu el în mașină, le-a spus polițiștilor că şi ea se drogase. Mai mult, în autoturismul lor, poliţiştii au găsit un praf alb, care urmează să fie analizat în laborator.
  • CE S-A INTAMPLAT? Şoferul care a fost aproape să provoace o tragedie în centrul Capitalei a venit cu viteză pe Calea Grivitei şi la un moment dat ar fi intrat voit în trei maşini oprite la un semafor, povestesc martorii. În goana lui nebună, spun anchetatorii, ar fi acroşat şi un microbuz. Mai mult, imediat după impact, bărbatul ar fi făcut o criză de nervi. Poliţiştii susţin că ar fi încercat inclusiv să fure un taxi parcat în zonă, ca să fugă de la locul accidentului.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.