Starea copilului se imbunatateste. “S-a trezit si a plans!”

Copilul de un an şi opt luni scos din puţ s-a trezit și a plâns, a declarat purtătoarea de cuvânt de la Spitalul „Grigore Alexandrescu”. 

BAIETELUL VA FI CONSULTAT AZI DE UN NEUROLOG

Băiatul răspunde tratamentului aplicat și va fi supus unui consult neurologic în cursul zilei de astăzi.

“Nu respira inca frumos, respira greu”, spune purtatoruld e cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu.

Totuși, medicii atrag atenția că nu este în afara oricărui pericol și că va rămâne internat la Terapie Intensivă.

„Vestea bună este că a fost detubat ieri. Asta înseamnă că a răspuns tratamentului aplicat. Pulmonar nu putem spune că este foarte bine, dar respiră spontan. S-a trezit, a plâns. Privește. Să sperăm că după consultul neurologic care va fi făcut astăzi vom avea un răspuns pozitiv și din acest punct de vedere. Nu putem spune că este în afara oricărui pericol, sperăm că va merge bine în continuare. Este în continuare la Terapie Intensivă”, a spus purtătoarea de cuvânt a spitalului.

Danut, baiatul care a stat captiv in putul fantanii, este spitalizat in sectia de terapie intensiva a Spitalului “Grigore Alexandrescu” din Capitala, unde a fost tinut pe aparate pentru ca plamanul in care sunt germeni sa isi revina sub tratament cu antibiotic. Purtatorul de cuvant al spitalului afirma ca despre o eventuala ameliorare se va putea vorbi dupa o saptamana de tratament.

Misiunea de la Balta Sărată a fost un succes pentru salvatori. Timp de 11 ore pompierii au încercat prin diferite metode să ajungă la băieţel. Au luat în final o decizie riscantă: să-l aducă la suprafaţă agăţat de haine cu trei cârlige de fier beton.
Parchetul de pe lângă Judecătoria Roşiorii de Vede a deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, iar mama şi bunica micuţului au fost deja audiate.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.