Detinutul sexy are iar probleme!”Sunt satul de…”

NEW YORK, NY - FEBRUARY 14: Jeremy Meeks attends Moncler Grenoble runway show during New York Fashion Week at Hammerstein Ballroom on February 14, 2017 in New York City. (Photo by Krista Kennell/Patrick McMullan via Getty Images)

Jeremy Meeks, americanul ajuns faimos ca cel mai sexy infractor din lume, are din nou probleme. Nu in Statele Unite, ci in Marea Britanie. El a ajuns in peninsula la o prezentare de moda, dar a fost oprit la frontiera, imediat dupa ce a aterizat la Londra.

Managerul sau spune ca barbatul avea actele in regula, dar nu a fost lasat sa intre in Anglia. Autoritatile britanice nu i-ar fi oferit nicio explicatie.

Suparat, sexy detinutul a scris pe un site de socializare„Sunt satul de mizeria asta. Londra nu ma vrea, desi mi-am ispasit pedeapsa. E o mizerie”.

Jeremy Meeks a fost condamnat cum doi ani  pentru port ilegal de arma si a devenit faimos dupa ce politia din Stockton a postat online poza sa. A iesit ulterior pe cautiune si s-a lansat in modelling. A fost model inclusiv la Saptamana Modei de la New York.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.