TEORIA CONSPIRATIE! A FOST PROVOCATA AVALANSA DIN RETEZAT?

Politistii au deschis o ampla cercetare in cazul accidentului de sambata dupa-amiaza. Au audiat deja trei persoane care se aflau pe munte in momentul avalansei, ei luand in calcul inclusiv varianta ca avalansa sa fi fost provocata.

A FOST PROVOCATA?

VARIANTELE PE CARE MERGE ANCHETA

  1. E posibil ca zapada sa fi fost fortuita
  2. E posibil ca avalansa sa fi fost provocata

Oricum, va trebui facuta o expertizare. Urmeaza sa se stabileasca daca se face cineva vinovat de acest accident

DOSAR DE UCIDERE DIN CULPA

In orice varianta, acum procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Hateg, care au deschis dosar in rem de ucidere din culpa.

Politistii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa si fac cercetari sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Hateg. Deja au fost audiate trei persoane. Este vorba despre seful grupului care se afla cu cele 50 de persoane pe munte si alti doi din grup care au intervenit in momentul avalansei pentru a-i ajuta pe cei care au fost loviti de caderea de zapada. Oricum, urmeaza ca absolut toate persoanele care se aflau pe munte sa fie audiate”, a declarat Laura Bradu, purtator de cuvant al IPJ Hunedoara.

In avalansa de ierid e pe retezat au pierit doi copii, detinatori de recorduri in alpinis. Trupurile lor au fost aduse azi de pe munte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.