UITE CINE CASTIGA EUROVISIONUL! “ROMANIA E PE LOCUL…”

CINE CASTIGA EUROVISIONUL?

Italia, Portugalia si Bulgaria sunt fruntase la casele de pariuri! Romania se invarte in jurul pozitiilor 6, 7 in marea finala de sambata, 13 mai! Si totusi in semifinala din seara asta, suntem cotati foarte bine si trecem fara nicio problema in faza urmatoare.

ROMANIA ARE SANSA A DOUA IN SEMIFINALA EUROVISION DIN ACEASTA SEARA

Jurnalistul Sebastian Secan, fost membrul în juriul Eurovision România în 2008, a declarat pentru ziarul “Adevarul” ca nu are emoţii cu privire la calificarea României în finala de sâmbătă:

„Cred ca România se va califica în finală, fara nicio problemă, cel mai probabil de pe primele poziţii. Reţeta de succes la Eurovision, dincolo de o piesă bună sau un artist care să cânte foarte bine, constă în a prezenta pe scenă un element distinctiv, ca la final publicul să poată să spună: <>. Sunt 19 piese numai în semifinală, un număr foarte mare pentru ca publicul să poată reţine piesa sau produsul. România are acest element distinctiv, prin acest yodel, care te surprinde din prima. O confirmă şi casele de pariuri, care clasează pe locul II la calificarea în finală. De cele mai multe ori casele de pariuri nu dau greş. Au mai fost şi excepţii, s-au mai văzut şi surprize, dar nu cred că va fi cazul, cel puţin pentru semifinală” a declarat Sebastian Secan pentru ziarul Adevarul!

Vezi aici imagini unice de la repetitia pentru juriu a melodiei Yodel It!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.