VIDEO HALUCINANT! CE IESIRE NERVOASA A AVUT ILIE NASTASE LA MECIUL FED CUP…

Update: Reactia Soranei Cirstea:  “Am fost facuta tiganca, idioata si mai stiu eu cum peste tot in lume. Nu am plans niciodata, am stat acolo si am jucat. Esti in FedCup, trebuie sa ti-o asumi, nu esti la Wimbledon.()  ITF-ul are sediul la Londra. Johanna a exagerat.
Se pare ca suntem mai puternici ca popor decat englezii. Suntem romani si trebuie sa ne asumam ca vom fi persecutati” – a apus Sorana Cirstea, la conferinta de presa de dupa meciul cu Johanna Konta
Up-date: Ilie Nastase a jignit-o si pe Eleanor Crooks, jurnalista de la Press Association, pentru ca il filma.
“A venit la mine si mi-a spus: <De ce ai scris asta, esti o proasta, esti o proasta!> M-a intrebat de ce cred ca afirmatiile sale sunt rasiste. I-am explicat. M-a facut proasta de mai multe ori”, a declarat Crooks, pentru News.ro
Ilie Nastase a fost scos din arena dupa ce le-ar fi injurat pe jucatoarele din Marea Britanie! Urmareste-i iesirea nervoasa…
Pentru asta Ilie Nastase a fost suspendat si la meciurile de maine din Fed Cup, pe care Halep si compania le disputa la Mamaia!
Fostul mare tenismen a fost sfatuit sa se calmeze, moment în care fostul mare jucător ar fi adresat cuvinte jignitoare arbitrului şi jucătoarelor din Marea Britanie.
La scurt timp, Năstase a fost eliminat de pe bancă şi escortat în afara arenei de oamenii de ordine. După acest episod, s-a mai jucat un singur game între Cârstea şi Konta pentru că britanica a izbucnit în lacrimi.
Jocul a fost din nou oprit, iar Simona Halep, din tribună, a făcut un apel la staţia de amplificare a arenei:
“În numele echipei, vă rugăm nu mai înjuraţi, vorbiţi frumos, pentru că o să ne descalifice şi nu mai putem să facem nimic. Trebuie să respectăm, să avem fair-play şi să jucăm… Este doar un meci de tenis şi meciul se joacă pe teren. Vă rog frumos să respectaţi ambele jucătoare şi bineînţeles echipa adversă. Vă rog mult”.
Într-un final, partida dintre Cârstea şi Conta s-a reluat, iar britanica s-a impus cu 6-2, 6-3 în al doilea meci al zilei. În acest moment, scorul dintre România şi Marea Britanie este egal, 1-1.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.