VIDEO INCREDIBIL! BATUTA DIN NOU IN PUBLIC! ILIE NASTASE I-A DAT UNA PESTE CAP…DIN NOU!

Imaginile incredibile au fost postatate de un pasager, pe cursa Burcuresti- Paris! Gesturile sunt incredibile! Scena se intampla la secunda 00.15 a videoclipului, cand Ilie Nastase in imbranceste pe sotia sa. Iata imaginile, postate pe indifreme.com


MESAJUL ORIGINAL AICI: https://www.indieframe.com/media/22895
“Am avut placerea de a calatori in drum spre Franta chiar la un metru de Ilie Nastase care era insotit de nevasta. Initial am fost placut impresionat dar nu mult dupa ve am decolat am observat un comportament ciudat cu toate ca avionul era plin cei doi isi cumparasera toaye trei scaunele de pe rand si nu stateau unul langa altul. Doamna la geam tacuta si niciodata uitanduse spre Ilie care aprope tot drimul a citit din revista oferita de compania de zbor. In prima parte a zborului el ii mai arunca vorbe din cand in cand pe un ton aspru dar nu primea raspuns. Zborul a fost linistit pana cand inspre final Ilie se muta cu un scaun mai aproape si o intreaba pe nevasta :
– Ai luat invitatiile?
-Ce invitatii?
-Alea ce ti am spus sa le iei!
-Mie nu mi ai spus nimic!
-Cum nu? Alea de pe frigider!
Moment in care nevasta ridica tonul foarte dramatic.
– Mie nu mi ai spus nimic de nici o invitatie,prostule. Sa ma lasi in pace si nu mai pune mana pe mine.
– Mai femeie…
– Nu te mai suport nu mai vreau sa te vad…lasa ma …lasa ma…
Incepe sa planga si continua sa vorbeasca vulgar cu Ilie se intoarce cu fata la geam plangand si continuand sa ii reproseze lui Ilie ca nu il mai suporta si ca simte ca el face lucruri intentionat doar ca sa o inebuneasca pe ea. Ilie se muta pe celalalt scaun si tot ce se mai aude e  cum doamna incearca sa si controleze suspinele.
Ne pregatim de aterizare si semnalele pt centura se pornesc.
Ilie:” De ce iti trebe sa plangi? Ce ti am facut? Hai opreste te cum o sa iesi asa oamenii ne asteapta. Nu mai plange cum sa te vada asa?
Cu miscari robuste Ilie o agita de umar repetand ui ” hai nu fi proasta nu mai plange…am ajuns…hai nu mai plange …trebuie sa iesim cum sa te vada asa.”

In cel de al II-lea video se vede comportamentul badaran a lui Ilie cand o ia de par si o impinge de cap.

P.s. sper sa urmariti ambele video uri ca sa aveti o imagine cat mai buna.”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.